Αρχική » Δραστηριότητες » Δράσεις Επικοινωνίας της Επιστήμης » ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ

 

Διαδικτυακό Σεμινάριο-Κύκλος Διαλέξεων “Επικοινωνία της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής”

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο-Κύκλος Διαλέξεων “Επικοινωνία της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής” δώδεκα (12) θεματικών ενοτήτων-διαλέξεων προσφέρεται περιοδικά από το Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης (ΙΦΕ) της Σχολής Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), το οποίο έχει μια μεγάλη παράδοση στην επικοινωνία της επιστήμης μέσω ενός πλήθους υπηρεσιών, εκδηλώσεων, εκδόσεων.

Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης

Σε ποιους απευθύνεται το Σεμινάριο

Θεματικές Ενότητες

 

Πρώτος Κύκλος Σεμιναρίου: Απρίλιος-Μάιος 2021

Ο Πρώτος Κύκλος του Σεμιναρίου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί σε έξι (6) τρίωρες διαδικτυακές συναντήσεις, καθεμιά από τις οποίες θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες (βλ. Πρόγραμμα). Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Ο σύνδεσμος παρακολούθησης θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Δευτέρα 12/4, 19/4, 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, ώρα 17:00-20:15.

Πρόγραμμα

Αίτηση Συμμετοχής (συμπληρώνεται και αποστέλλεται στο sciencecommunication[at]phs.uoa[dot]gr)


Προθεσμία υποβολής της αίτησης:  Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

* Οι οδηγίες συμμετοχής και ο σύνδεσμος παρακολούθησης έχουν αποσταλεί στους συμμετέχοντες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου